Skip to content

vanderklauw.nl

Van der Klauw – Technisch Materiaal en Licht BV

is een Leids familiebedrijf dat in 1922 zijn oorsprong vindt onder de naam IEMCO NV

Wat doen wij?

Met het enorme en vaak onoverzichtelijke aanbod dat de klant tegenwoordig voorhanden heeft is van der Klauw de meest ideale leverancier van lichtbronnen en elektrotechnische materialen die u zich maar kunt wensen. Met een enorme hoeveelheid kennis en ervaring begeleiden wij u naar de aankoop die voor ú het beste is. Een goed advies, een goed product. Dat mag u van ons verwachten.

Of het nu gaat om een kleine aankoop of een groot project. Een goed advies scheelt u veel tijd en uiteindelijk ook geld. Voor professionele klanten zijn wij de beste schakel tussen groothandel en eindgebruiker. Geen gedoe met nummers. Gewoon uitzoeken wat u nodig hebt.

 Persoonlijk en duidelijk.

Service

Onze manier van werken is persoonlijk. De meeste klanten brengen een bezoek aan onze winkel / showroom en laten zich voorlichten door één van onze deskundige medewerkers of komen voor een korte aankoop naast hun dagelijkse boodschappen in de stad of op de markt, die wekelijks voor de deur is. Wij zijn gevestigd aan één van de mooiste grachten van Leiden in het gezellige centrum in vlak nabij het stadhuis.
Voor zakelijke klanten of wanneer u niet in de buurt woont, kunt u telefonisch of per mail met ons contact zoeken. Snelle reactie en duidelijke communicatie zorgen er voor dat u precies weet waar u aan toe bent. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan als het gaat om “lastige” bestellingen of prijsstelling. Wij zoeken het voor u uit.
En bent u niet in de gelegenheid om uw bestellingen te komen halen, dan kunnen we, in overleg, er altijd voor zorgen dat de goederen bij u komen. Helder en zonder fratsen: daar staan wij voor!.

Wie zijn onze klanten?

Van oorsprong is van der Klauw in het bijzonder gericht op de particuliere klanten. Persoonlijke aanpak, advies en uitleg zorgen voor een groot en vooral trouw klantenbestand. Werkzaamheden met snelle aankopen tot lichtadviezen bij verbouwing van keuken of badkamer. Echter, door ons grote specialisme, snelle leveringen en concurrerende prijzen, weten ook veel professionele klanten de weg naar onze winkel te vinden.
Wij mogen dan ook trots zijn op een uitgebreid klantenbestand van ziekenhuizen, musea, woningcorporaties, verenigingen van huiseigenaren, horeca, kantoren, diverse winkels, banken, zelf installerende bedrijven, onderhoudsmedewerkers. Niet zelden ook spelen wij een grote rol in de inrichting van een nieuwe bedrijfsruimte of kantoor.

Geschiedenis

In 1922 startte het bedrijf als IEMCO om in 1974 gedeeltelijk in handen over te gaan van Dhr. van der Klauw. Vanaf 2002 staat het gespecialiseerde bedrijf onder leiding van zijn zoon Marcel van der Klauw.