Skip to content

vanderklauw.nl

De nieuwste producten in ons assortiment

Einde van het analoge radiotijdperk

Op 2 augustus 2021 is door Ziggo het analoge kabelsignaal uitgezet. Hierdoor is uw radio met coaxiale ingang niet meer te gebruiken via de kabel.
U kunt uw apparaat echter nog wel voorzien van een externe FM-antenne om toch nog gebruik te kunnen maken van uw radiotoestel.
 

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor losse FM-antennes maar ook voor alle verbindingen die er nodig zijn om in het vervolg via een decoder, naar digitale radio te luisteren.
Optische kabels, tulpsnoeren, HDMI-kabels, converters van optisch naar analoog. We hebben een uitgebreid assortiment voorradig.
We nemen graag de tijd om u te informeren.

Sfeerlicht op afstand bediend

Smartlife zijn smart home producten die rechtstreeks met WiFi gekoppeld worden om ze op afstand te kunnen bedienen. Dus geen centrale controller nodig. En toch veel mogelijkheden met scène’s of andere slimme regels. En natuurlijk koppelingen met Google Home, Alexa en IFTTT.
 

Maak je huis slim met de Nedis SmartLife producten van WiFi lampen, contactdozen, video deurbel en nog veel meer. Met de Nedis SmartLife heeft u in een handomdraai een slim huis die gemakkelijk te bedienen is via een smartphone of een tablet via de Nedis SmartLife app voor IOS en Android. Alle producten zijn direct aan te sluiten op het Wi-Fi zonder gebruik te maken van een aparte hub.